Webshops & Markedsføring

Filosofien bag WEDIRE ApS

Hjemmesider - Skab mersalg og værdi
Ingen har lyst til at miste potentielle kunder fordi ens hjemmeside ikke er up-to-date, men det sker desværre hele tiden. Hjemmesiden er ofte det første kontaktpunkt for potentielle kunder, der screener virksomheden for at se, om den er professionel, og om virksomheden kan opfylde de forventninger, som kunden har til virksomheden. Har du ikke en professionel hjemmeside, tager de bare den næste på listen, indtil de finder den leverandør, som de vurderer tilstrækkelig professionel og troværdig.

Udstråler din hjemmeside troværdighed og professionalisme, så er de besøgende et skridt nærmere at blive dine nye kunder - det er noget, vi kan hjælpe dig med! Vi er specialister i at udvikle unikke og brugervenlige hjemmesider, der vil løfte dit salg, og som dine kunder vil elske at bruge. Tag et uforpligtende møde med os, og hør hvordan du kan få mere trafik til din hjemmeside, bedre placeringer i Google, flere kunde-leads samt et mere effektivt salg. 

Webshop - Få en webshop, som er tilpasset dine behov, så det skaber værdi for din virksomhed.

Vestjysk Marketing har arbejdet professionelt med nethandel i mange år og har oparbejdet ekspertviden på området. En ekspertviden, vi ser frem til at dele med din virksomhed. Ved opbygning af en ny webshop skal brugervenligheden være i top, samtidig med at design og funktioner skal matche din målgruppes forventninger. Det er kernen i at få succes med en webshop. Når vi hjælper dig med udvikling af en ny webshop, får du ikke kun webdesign og programmering, men også alt den support, sparring og uddannelse, der skal til for at blive en succesfuld e-købmand. 

Online Markedsføring - Skab mere vækst med online markedsføring

Har din virksomhed brug for en større online synlighed? Så er du kommet til det rette sted. Markedsføring ved brug af online annoncering øger dine muligheder for at nå din målgruppe. Gennem mere end 15 år har vi i Vestjysk Marketing specialiseret os i online markedsføring.

Via markedsføringsdisciplinerne SEO, Email Marketing, Facebook Annoncering, Google AdWords, Display Annoncering, Remarketing og Sociale Medier hjælper vi dig med at nå dine kunder. Annoncering på nettet øger din synlighed på relevante medier i forhold til din virksomhed. Markedsføring online kommer med mange muligheder, som er ekstremt effektive, hvis de udføres rigtigt!

En måde, hvorpå vi kan skabe vækst for dig er ved at indgå en VækstAftale, som er et langsigtet partnerskab, hvor din vækst og dine målsætninger er i fokus. Med en VækstAftale hos Vestjysk Marketing sikrer du dig en fleksibel online markedsføringsløsning. Sammen evaluerer vi på resultaterne løbende og retter fokus mod de områder og kanaler, der giver den bedste konvertering inden for budgettet.