Mål - Vision - Historie

Filosofien bag WEDIRE ApS

Hvad er WEDIRE

WEDIRE er en virksomhed med det primære fokus at digitalisere guldsmede or urmagere med enkle og innovative digitale løsninger. Vores tilgang til at gøre forretning er at være professionel med integritet, at vi står bag vores ord og gør alt for, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores produkter og samarbejde.

Mission

Vi skal være primus motor for guldsmede- og urmagerbranchens digitale udvikling. Vores produkter skal optimere virksomhedernes arbejdsgange, deres marketingmix og positionering for i sidste ende at stille dem stærkere i markedet. Kort sagt – vi skal hjælpe den innovative butik igennem branchens konsolidering med konkrete værktøjer og stor agilitet.

Vision

Vi vil være guldsmede- og urmagerbranchens fortrukne digitale samarbejdspartner og leverandør.

Historie

I sommeren 2014 blev Jonas Finnemann udsat for tyveri, da han en sommeraften var ude og spise med vennerne. Nogen havde formået at åbne remmen på hans ur, hvorefter de var stukket af, og hans ekstremt betydningsfulde Breitling Chronomat 44, som var indgraveret med navn og tidspunkt for hans studentereksamen, var nu blot et minde. Allerede dagene efter forsøgte han at finde en måde, hvorpå uret kunne efterlyses. Han vidste at rigtig mange urbrands havde serienummeret deres ure – herunder også Breitling. Men uanset hvad han prøvede på google, var det ikke muligt at efterlyse stjålne ure eller melde et ur stjålet på dets serienummer.Idegrundlaget for watch-matters.com var skabt, og et år senere var han primus motor bag stiftelsen af Watch-matters.com ApS.

I sommeren 2014 blev Jonas introduceret for Oliver Rye. Oliver havde allerede en stor indsigt i smykkebranchen igennem Gitte Søe smykker, hvor han på daværende tidspunkt var medindehaver og salgsansvarlig på det danske marked. Oliver så med det samme grundlaget for en forretningsplan, og med hans erfaring indenfor branchen, kommercielle forståelse og et kompetencesæt, der matchede virksomheden perfekt, var endnu en medindehaver født.