Samarbejdspartnere

Virksomheder WEDIRE arbejder sammen med

WEDIRE's Partnere

WEDIRE har fra starten af samarbejdet flere partnere for at gøre dette koncept til en realitet. Danske Guldsmed og Urmager brancheforening (DGU) har været med i udviklingen af konceptet og givet feedback allerede før ideen var helt på plads. Udover det har Watch-Matters indgået i samarbejde flere kommercielle virksomheder, fx cronoshare.dk og Vestjyst marketing

Vestjysk Marketing A/S

Digital Marketing Bureau

Vestjysk Marketing er et full service webbureau. Vi er eksperter i hjemmesider, webshops og online markedsføring Siden begyndelsen i 1998 har de fokuseret på at skabe markedsføring, som skaber værdi for vores kunder. 

Danske Guldsmede & Urmagere

Branche Forening - DGU

Danske Guldsmede og Urmagere (DGU) har til formål, som brancheforening, at bevare og udbygge guldsmede- og urmagerbranchen som specialbrancher, og som på en hensigtsmæssig måde tilpasser sig udviklingen og tidens krav til effektivisering.

Urmagerenes Arbejdsgiverforening

Branche Forening - UA

Foreningens formål er at varetage og sikre fælles forhandlinger med relevante faglige organisationer samt at varetage de uddannelsesmæssige forhold i samarbejde med relevante faglige organisationer.

Cronoshare.dk

Udlejning af armbåndsure

Cronoshare.dk er et nyt koncept som snart introduceres til Danmark, som kommer til at bestå i udlejning af ure til private. Konceptet er stadig under udvikling og vil formentlig blive lanceret engang i 2018.

Watch-Register.com

Database for stjålne ure

Watch-register.com er en spin-off virksomhed fra www.artloss.com som finder stjålet kunst og møbler. De har et kæmpe register af 60.000 stjålne armbånds ure, som man kan søge i for at se, om et ur er stjålet.