Watch-Matters

Urmagerens værktøj til digitalisering af arbejdet

Besøg Watch-Matters

WATCH-MATTERS

Watch-Matters.com er et online styringssystem, som er skabt til dig, der ønsker en klar processtyring i reparationer. Samtidig øger vi den service, du leverer til dine kunder.

Hvis du vil have nem adgang til dine kunder, kommunikere med kunderne automatisk, kundeservice og at fremtidens digitalisering ikke bare er en døgnflue. Så er Watch-matters noget for dig

Servicebog på det enkelte ur

Alle service der foretages noteres digitalt på det enkelte urs servicebog. Servicebogen dokumenterer det udførte arbejde og dato for udførelsen. Servicebogen kan tilgås af kunden og urmagere, der er en del af systemet.

Urmagerkartotek

Her samler vi dataen på alle din butiks reparationer og kunder. Systemet sikrer, at reglerne i persondataforordningen efterleves, og at dine kunders oplysninger opbevares på den mest sikre måde. Samtidig sikrer vi systemets enkelthed og effektivitet, er i overensstemmelse med dine arbejdsgange i forretningen.

Automatisk SMS med servicepåmindelse til kunderne (urmageren vælger selv intervallet) 

Ligesom i ”gamle dage”.  Urmageren sørger for kunden og ikke mindst kundens ur.  Arbejdsgangene i dag sætter dog sine begrænsninger for nutidens urmagere, da tid er en knap ressource. Hvis du foretager et service, skifter rem, batteri eller lign. og vurderer, at uret bør serviceres om ca. 1 år  - så sætter du blot SMS ’en på pågældende ur således, at kunden modtager en servicepåmindelse om 1 år. Kunden vil da automatisk modtage en services-sms fra dig, når der er gået nøjagtigt 365 dage. Med det automatiske SMS-system bliver hverdagen bare lettere!

SMS-system til kommunikation med dine kunder

Med vores eget udviklede SMS-system sikrer vi at du får én byrde mindre. Du kan selv lave alle de skabeloner, du ønsker. Når morgenens færdige reparationer og hjemkomne varer er klar, skrives alle telefonnumre ind og trykker ”Send”. Herefter vil alle dine kunder modtage en ensartet og professionel SMS fra din forretning – selvfølgelig med jeres firmanavn programmeret som afsender. Der er 300 SMS’er pr måned inkluderet i vores abonnement.

Markedsføringsmodul

Alle snakker om big data og dets værdi, men hvor mange ved egentligt, hvordan den skal anvendes? 

Med WM-markedsføringsmodul er du i trygge hænder. Kundens oplysninger er altid krypteret, således du kun kan se kundens navn, når et ur søges og tages til service. Alle andre data er skjulte.

Med markedsføringsmodulet løfter vi baren for kommunikation – systemet genkender alle profiler og du kan frit vælge mærker, aldersgrupper, køn og postnumre.  Hvis du f.eks. ønsker at sende en besked til alle mænd i alderen 35-40 år, som er i besiddelse af en Omega – så kan du frit gøre det.

Beskederne sendes som SMS, den "husker" navnet på modtageren og sender med jeres virksomhed som programmeret afsender.  Velkommen til en verden af muligheder!