Watch-Matters referencer

Udtalelser fra Urmagere, som bruger Watch-matters til dagligt

Trine Mogensen

Boye Ure, Aarhus

”Samarbejdet har været over alt forventning, og vi ser frem til fortsat at have et tæt samarbejde med watch-matters.com. Watch-Matters.com har en professionel og motiverende tilgang til personalet, hvilket ikke alene giver et virkelig godt udgangspunkt i omsætningen af registreringer – vi har foreløbig solgt konceptet til ca. 50 procent af alle vores kunder – men det afspejler sig også i vores totalomsætning."

Bjarne Vejsnæs

Jacob Nielsen og Søn, Sønderborg

”Vi har hos Jacob Nielsen og Søn længe savnet et system der kunne opfylde registrering af såvel nye som brugte ure. Vi vurderer for mange forskellige forsikringsselskaber, og kan se at tyverier nu også i højere grad omfatter ure. Derfor har vi med glæde startet et samarbejde med Watch-Matters, og må konstatere at vi har mødt to unge mennesker, der arbejder meget seriøst og professionelt, samt givet os et godt værktøj vi kan tilbyde vores kunder vedr. registrering af såvel nye som brugte ure. Vi har rigtig god respons på vores tilbud om registrering til vores kunder.” 

Nicolej Høstmark

Sct. Nicolai Ure, Vejle

”Da Jonas fra Watch-matters.com præsenterede mig for konceptet blev jeg hurtigt overbevist. Ikke alene kunne jeg tjene lidt ekstra, men systemet kan også blive et værdifuldt værktøj i fremtiden. Jeg er sikker på at det kan give hele urmager branchen et løft og være med til at hæler/stjæler tænker sig om en ekstra gang.”

Kenneth Klitgaard

Klitgaard Ure, Aalborg

”Vi bruger Watch-Matters her i butikken med stor fornøjelse. Det er utrolig nemt at komme i gang med, og vi føler, at det giver vores kunder en ekstra værdi, når de handler hos os.”